Trykhed med et bedside crib

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

En sidestillet seng til baby fra Babybay hos Kidsnbaby, er et af de bedste køb, vi har gjort til vores nyfødte. Han ligger hele tiden tæt på mig om natten, men uden han er i fare for os voksne, der ligger og roterer rundt. Han ligger trygt der hele natten.

Resten af udstyret skal passe til

Jeg var ikke i tvivl om, at kun det bedste var godt nok til min søn. Mindre kan ikke gøre det, og han skal fra starten af have det bedste, der findes, ikke kun når det kommer til omsorg og kærlighed fra far og jeg, men også når det kommer til babyudstyret. Til den sidestillede seng valgte vi derfor at købe Babybay madras Smart Comfort extra luftig. Den tilpasser sig hans kropform, så han altid ligger helt perfekt, og jeg er ikke i tvivl om, at det er god for hans søvn. Han er altid rolig og sover igennem stort set hver nat, og det er jeg helt sikker på skyldes denne helt fantastiske madras, der passer perfekt til den bedste babyseng, jeg nogensinde har oplevet.

Hele pakken

Så gode, som produkterne fra Babybay er, har vi også valgt lagener, der passer til. Lagenet er skabt til madrassen, og det bliver siddende selv efter en urolig nat. Den slags nætter kan ingen undgå, men jeg er i hvert fald sikker på, at min lille dreng ikke ligger på en irriterende fold, der ødelægger hans søvn. De trækker bestemt også op, at lagnerne fra Babybay er lavet af økologisk bomuld, og at det er produceret helt uden brug af skadelige stoffer. Den slags er vigtigt for mig som mor, for han kan ikke selv vælge den slags fra eller til, og derfor tager jeg ansvaret for, at han får den absolut bedste start på livet. Få mere information på http://www.kidsnbaby.dk/.