Opnå den ultimative form for tryghed som nybagt mor

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det er ikke mange uger siden, jeg fødte, og med den nye titel som mor føler jeg, at jeg er blevet et omvandrende, usikkert væsen. Jeg er konstant bange for, at der skal ske lille Sara noget, og derfor vil jeg gøre alt i min magt for at holde hende sikker. Dette betyder også, at jeg vil gøre alt for at holde hende sikker og tryg om natten. Her kommer mit nyeste køb ind i billedet, for med en sidestillet seng er det muligt for mig at holde bedst muligt opsyn med hende om natten. Den sidestillede seng fra Babybay er prisvindende samt anmelderrost – og dette kan jeg virkelig godt forstå.

 

Hold nemt øje, og giv let hjælp til barnet i løbet af natten

Som nybagt mor løber der mange tanker igennem hovedet om natten. Kan hun nu falde i søvn? Er hendes ble blevet våd? Taber hun sutten? Derfor skulle jeg i løbet af natten op mange gange for at tjekke hende i krybben. Men her er den sidestillede seng ideel, da man nemt kan holde øje med babyen fra sengen af. På denne måde kan man også nemt hjælpe hende og give hende omsorg, hvis der er noget, hun har brug for. Sengen kan justeres efter sengens højde, og den passer derfor til alle senge. Når barnet begynder at trille, anbefales det, at man køber et gitter til den åbne side, og dette vil jeg helt sikkert også gøre.

 

Jeg købte den fantastiske seng hos KidsnBaby, hvor servicen virkelig var god. Jeg modtog hurtigt produktet, og det var i fantastisk kvalitet. Derudover er priserne virkelig gode, og jeg føler, at jeg får skønne produkter for mine penge. Hvis du vil give dig selv og din baby den bedste gave nogensinde, skal du købe Babybay-sengen hos KidsnBaby på http://www.kidsnbaby.dk/.