Kom sikkert rundt i trafikken

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Kiddy Phoenixfix. Det lyder lidt fjollet, men bag dette navn gemmer der sig en drøm af en autostol til børn. I min optik den bedste kombination af sikkerhed og komfort. Jeg havde ikke troet, jeg fik brug for endnu en autostol, men der dukkede en efternøler op, en dejlig lille en, og så skulle vi bruge en ny, for den gamle til de to andre havde vi ikke gemt.

Der er sket så meget

I forhold til den, vi havde til de to store børn, så er denne et teknologisk vidunder. Den kan indstilles på alle leder og kanter, og det er rart, når man har en, der er lidt langlemmet. Den kan nemt indstilles, så den passer til hendes lille krop, og det er fantastisk at se, hvor godt hun sidder, når vi skal ud at køre. Jeg ved, fra de to store, at det hele nok skal gå, men det er nu rart, når det sker med både stil og sikkerhed.

Køb Kiddy Phoenixfix allerede i dag – så er du forberedt på de lange ture.

Sikkerhed er et nøgleord

Selvom det hele nok skal gå med en lille en, så er det stadig vigtigt, at sikkerheden er i top. Derfor var det ikke svært for os at vælge en Kiddy Phoenixfix. Hos Kidsnbaby fandt vi den til både en god pris og med gratis levering, og det er bestemt værd at tage med. Desuden var der ingen svinger i valsen, da vi ringede for at spørge ind til, om den ville passe til en langlemmet skønhed med krudt bag i, og om den ville være et godt valg i forhold til den bil, vi har. Jeg var virkelig imponeret over, hvor stor deres viden om deres produkter var, så det var bare at få den bestilt med det samme, så vi kunne komme ud at køre sammen med hende i en fin, pink autostol.