Køb en bedside crib og sove mere trygt

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Der sker mange nye omvæltninger, når man forældre går gennem den store oplevelse at få sit første barn. Der er rigtig mange ting, som ændrer sig, og rent faktisk er det de færreste ting, som forbliver på samme måde, som inden barnet kom til verden. Det lyder voldsomt, og der er mange, som har været igennem det. Men langt de fleste ændringer er gode, i og med at man har fået en dejlig søn eller datter.

 

Men der er også nogle ændringer, som man, især som mor, kan have svært ved at klare. Eksempelvis har mange mødre svært ved at sove i et andet rum end barnet, og der kan gå lang tid, før de i virkeligheden vænner sig til, at barnet sover selv. Det havde jeg selv, men heldigvis er der hjælp til os mødre, som har svært ved ikke at have spædbarnet hos sig døgnet rundt: en bedside crib, så barnet kan sove trygt ved siden af mor eller far.

 

Køb den hos Kids ‘N Baby

Det skal ikke lyde negativt, når der står, at en mor kan have svært ved at lade barnet sove andetsteds. Jeg har jo selv haft det sådan. Tværtimod, så skal det stærke modergen naturligvis hyldes et langt stykke hen ad vejen. En måde at hylde moderens stærke bånd til barnet på er netop ved at anskaffe en bedside crib. De kvinder, som har haft barnet til at sove i ”tilkoblingen” til deres side af sengen, er i hvert fald ikke i tvivl, ligesom jeg heller ikke selv er.

 

Du kan købe din bedside crib hos Kids ‘N Baby, hvor der er modeller til stort set alle senge.  Ligeledes kan du hos Kids ‘N Baby forvente gode priser, god service, hurtig levering – og ikke mindst høj kvalitet i deres store udvalg. Jeg købte selv min bedside crib der og er stadig enormt glad for mit køb.