Den perfekte autostol til bilferierne

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Sikkerhed er alfa omega, når der skal handles autostole til families lille ny. Hele årsagen til, at man erhverver sig sådan et produkt er jo netop, at barnet skal være sikret, hvis uheldet, 7-9-13, en dag skulle være ude. Kort sagt skal autostol sikre barnet og dens mest udsatte dele, som eksempelvis hals og nakke. Desuden spiller autostolen også en rolle, selv ved min ulækker, fordi barnet er så skrøbeligt de første år.

 

Som udgangspunkt er sikkerheden således det sidste, som man bør gå på kompromis med, men alligevel er der også andre elementer i valg af autostol, som man lige skal give lidt omtanke. Forestil dig en bilferie ned gennem Europa, hvor der er ro på bagsædet. Det er drømmescenariet. Men dette opnås ikke, hvis autostolen ikke også prioriterer komforten for barnet. Det samme gør sig gældende til hverdag; for det fleste ønsker nu nok, at barnet med glæder sætter sig ind i bilen, fremfor at der skal være problemer, hver gang I skal ud og køre.

 

Svaret er en Kiddy Phoenixfix 3

Måske du tænker, at alle autostole som udgangspunkt lever op til kravene omkring, at komfort og sikkerhed er i højsædet. Det gør de forhåbentligt også, men alligevel vil der jo være autostole, som gør det bedre på disse parametre sammenholdt med andre. Én af disse er Kiddys Phoenixfix 3-autostol, som er helt igennem perfekt til både den travle hverdag og den lange bilferie. Phoenixfix 3 er nemlig testvinder hos blandt andet Forbrugerrådet Tænk og FDM; det betyder, at der er grund til at vælge denne, fremfor de mange andre muligheder.

 

Med hensyn til køb af denne testvindende autostol, så kan du med fordel besøge webshoppen Kidsnbaby, som forhandler netop disse stole. Her finder du ikke blot autostolen til en favorabel pris, men du får derudover også suveræn service på hjemmeside, men god kontinuerlig information omkring alt, hvad du behøver at vide.