Autostole kan også deles

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Der, hvor jeg bor, har vi flere delebiler Det er en fantastisk ordning at kunne bestille en bil, når jeg har brug for den, og så ellers kun betale for mit forbrug. Det er en populær ordning, og det med god grund, Men skal jeg have børnene med, så skal de også sidde sikkert.

Nu har vi en dele-autostol

Min nabos datter er jævnaldrende med min dreng. De er også nogenlunde lige store, og hun bruger også delebilsordningen, har jeg set. Som enlig forælder er pengene tit små, og at købe en autostol af den slags, som jeg gerne ville have, som dem hos kidsnbaby.dk, var lidt mere, end jeg lige kunne klare alene. Ikke at de er dyre, og når jeg ser, hvad jeg får for pengene, er det mere end bare et fund. Jeg ved også, at naboen heller ikke har for meget at rutte med, så derfor foreslog jeg, at vi købte en autostol sammen. På den måde kan vi bruge den efter behov begge to, og den vil kunne bruges til vores børn i rigtig lang tid. Hun syntes heldigvis, det var en lige så god idé, som jeg, så vi fandt den, der ville være perfekt til vores børn.

Find flere modeller her.

Nu kommer vi også i zoologisk have 

Endelig kan jeg køre på udflugter med min dreng. Vi tager i zoologisk have og andre steder, og han sidder helt fantastisk i den stol. Han kan sove på vejen hjem uden problemer, for det kan blive nogle lange, men rigtig gode dage. Det er lige så let for ham at sidde og kigge på landskabet eller sidde og hygge sig med noget legetøj. Den stol er så dejlig nem at indstille, og naboen siger, at hendes datter også sidder helt perfekt. Det var en rigtig god investering, og når de to bliver for store, så finder vi helt sikkert også den næste stol hos kidsnbaby.dk.